Wenst u graag iets te bestellen?

 

De website/webshop is er in eerste plaats gekomen om een overzicht van het aanbod te geven, als een soort uitstalraam. We hebben heel veel in aanbieding, en als u iets niet terugvindt, of u hebt een idee dat u niet ziet in het aanbod aarzel dan zeker niet om dit te laten weten.

Wat ik zeer belangrijk vind, en wat ik zeker wil benadrukken is het persoonlijk contact! Alle informatie die u wenst, kunt u verkrijgen via een berichtje op e-mail via onze contact pagina op de site, Instagram, Facebook, Whats-app, of Messenger, gewoon via de telefoon 😉 of kom langs! Aarzel zeker nooit om contact te nemen!!

Er is een groot aanbod aan verschillende artikelen, er kunnen ook pakketten samengesteld worden, koffertjes kunnen samengesteld worden met verschillende zaken in, alles is echt naar uw naar wens beschikbaar en altijd na bespreking hoe u het precies wil, welke naam wilt u op het artikel en hoe,enz… Er zijn uiteindelijk 1001 mogelijkheden, lettertypes, kleuren en motieven om alles wat kan te personaliseren.

Ik hoor het graag van u: wat is uw wens, wat zijn uw verwachtingen van ons, van Joie de Vivre? Het leukste is dat we alles op maat kunnen maken, stuur me dus zeker alle info!

 

Hoe pakt u het aan om te bestellen?

• U stuurt mij een berichtje via de bovenvermelde kanalen met uw vraag, wens, budget…
• Wanneer u het product gekozen hebt, maak ik een ontwerp voor u, hierna kunt u nog alle aanpassingen laten uitvoeren, hier is nog niets gemaakt, enkel uitgewerkt of getekend
• Gaat u akkoord? dan start ik met de uitvoering van het product
• Ik stuur een tweede foto met het uiteindelijke product.
• U haalt op bij Joie de Vivre, ik stuur op naar het gewenste adres of we leveren het voor u (Dit in een max straal van 10 km vanaf ons huis) Dit gebeurt alsook na bespreking, kosten van versturen is voor de koper.
• Betaling gebeurt steeds per overschrijving op het nummer BE36 7360 5148 9381 of cash vòòr ophaling van het product. Bij doopsuiker bezorg ik een factuur en kan de betaling binnen de 14 dagen gebeuren.

 

Levertermijn

Soms is het nodig om zaken te bestellen bij de leverancier, ik kan helaas niet alles op stock hebben.
In dat geval is de levertijd iets langer dan bij bestelling van iets dat ik in stock heb. Bij bespreking van uw bestelling geef ik u altijd mee wanneer het op te halen is.

thumbnail_ebd7b67c21e9f484f68ab4739bb478c0