Joie de vivre stopt niet !

 

In tegenstelling tot wat er in de volksmond rondgaat van roddels willen de zaakvoerders van Joie de vivre toch duidelijk maken dat de zaak niet stopt.

Het is wel een feit dat Bernard en Françoise besloten hebben om vanaf heden het restaurant enkel te openen voor groepen vanaf 10 personen.  Private dining, zoals ze zelf zeggen. De vele voordelen die daaraan verbonden zijn voor de klant gaven de doorslag om op deze wijze te gaan werken. Steeds het rest        aurant voor u alleen, geen vreemden aanwezig bij uw zakenbespreking. Een perfecte bediening voor u en uw genodigden. En alles steeds  vers ingekocht enkel voor uw reservatie.

De feestzaal blijft open ; deze is beschikbaar voor groepen vanaf 30 personen. En dit alle dagen van de week , inclusief koffietafels en rouwmaaltijden.  De taverne zal enkel open zijn op vrijdag en zaterdag. Deze zal u ook kunnen afhuren voor een drink vanaf 30 personen: Café Privé, uw eigen café met bar en salon voor u en uw gasten.

Het verhaal dat de zaak te koop staat is een beetje uit zijn context gehaald. Natuurlijk zal de juiste kandidaat met de juiste prijs zeker gehoor krijgen. Maar dat wil niet zeggen dat wij van dag op dag stoppen. Wij blijven met veel plezier onze klanten ontvangen en garanderen jullie feesten nog te verzorgen met hart en ziel.

Zo zal er op Oudejaarsavond een menu verkrijgbaar zijn met nadien ambiance met DJ tot in de vroege uurtjes.

Voor meer info of het oudejaarsmenu kan u terecht op onze site: www.joie-de-vivre.be, daar kan u zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van toekomstige activiteiten zoals een Valentijnmenu, brunch op Moederdag, Paasontbijt, …