OVER JOIE DE VIVRE

Sofie De Clerck

Hallo! Wat leuk dat je de weg naar onze website vond!

Ik ben Sofie. Sofie van Joie de Vivre. 😉 Ik ben in 2011 getrouwd met Christof , Christof van Timmerwerken Rogolle 🙂 en samen hebben wij 2 kapoenen: Leon en Suzanne.

Ik werk in de zorg, omdat “zorgen voor mensen” nu eenmaal ook door mijn aderen en lijf stroomt!
Daarnaast wou ik heel graag iets tofs doen met mijn creatieve vingers, ik wou het echt delen met jullie! En zo ontstond Joie de Vivre, wat “Levensvreugde” betekend. Ik moest niet ver zoeken naar die naam, zoveel levensvreugde, goesting, actie, tjik tjak vollen bak in mij om elke dag vanuit mezelf het beste te geven.

Wat begon als “geboortegeschenkjes” maken en eens en trui bedrukken voor mijn kinderen, groeide uit naar “voor elke gelegenheid iets leuks” creëren. Het gamma werd sinds kort ook uitgebreid met Doopsuiker en geboorte-communiegeschenkjes. Daar ben ik ook ongelooflijk blij en enthousiast over! Ik sta te popelen om dit verder uit te breiden en in te groeien.

Het liefst werk ik op een originele, gepersonaliseerde, uitdagende maar ook op een eerlijke manier, en het liefst dan nog met Belgische producten als dat even kan! Alles wordt met liefde gemaakt, elke keer opnieuw. En dat is het leuke aan Joie de Vivre: alles kan naar uw wens gemaakt worden. Ofwel naar uw eigen smaak en wens, of we werken op basis van het geboortekaartje. Er zijn 1001 manieren en soorten, ontelbaar veel lettertypes en kleuren waarmee we kunnen personaliseren en die mag u helemaal zelf kiezen van mij, naar eigen budget en wensen! Ik vind het heel leuk om samen met mijn man creaties uit te dokteren, samen te steken én te personaliseren. Zoals onze houten kaarthouders, theelichthoudertjes met of zonder droog bloemetjes hebben we allemaal zelf vervaardigd. We vormen samen een topteam!

 

Neem zeker ook eens een kijkje op de pagina van Joie de Vivre op Facebook & Instagram, ook op deze kanalen kunt u mij bereiken als u wil bestellen, en via Whats-app en Messenger kan dit zeker ook!

 

Wees welkom bij ons, met ontzettend veel Joie de Vivre!

WAAROM KIEZEN VOOR JOIE DE VIVRE

oneindig veel lettertypes, kleuren en mogelijkheden om te personaliseren.

Heel veel verschillende lettertypes, kleuren en mogelijkheden om het gewenste geschenkje naar uw wens volledig te personaliseren.

Unieke & originele doopsuiker en geschenken naar eigen wens en budget

Een groot aanbod aan geschenken, voor elk wat wils!
Is er iets wat u niet kunt terugvinden in het aanbod: laat het ons zeker weten!

Bent u zwanger? Op zoek naar de leukste doopsuiker of geboortegeschenken? / Zoekt u communie bedankingen?
Op basis van uw info en wensen stellen we het allerleukste voor!
Neemt zeker en vast contact met ons op voor vrijblijvende offerte!

Persoonlijke aanpak & communicatie staan centraal

Door met jou in gesprek te gaan en goed te luisteren naar uw wensen, kunnen we het geschenkje voor u helemaal maken zoals u het in gedachten had!

 

Met liefde gemaakt in eigen huis!

Alles wat wij afleveren bij de klant, hebben we zelf ver- & bewerkt tot het eindresultaat.
Het is voor ons belangrijk dat wij het afgewerkte product kunnen afleveren zoals we het zelf zouden willen geven of krijgen. Met heel veel liefde voor het vak!

Love what you do, do what you love!